Cool Stuff

Începe Intencity 2024, iar Craiova devine inima muzicii și a distracției, alături de Kiss FM!

Ne vedem la festival?

Intencity 2024 (28-30 iunie) are startul la Craiova, iar tu ești așteptat la distracție, good vibes, muzică top, dar și dans până la răsărit. 

Odată cu acest festival, ținem să te anunțăm că începe și SummerKiss, așa că pregătește-te să ai o vară legendară alături de Kiss FM, la cele mai tari festivaluri din țara noastră.


Prima oprire e la Craiova, dar apoi continuăm nebunie în modul următor:

Ești alături de noi, dar și cu urechile pe noi, da? Promit să venim cu multe surprize plăcute pentru tine, dar și să-ți aducem petrecerea oriunde te-ai afla, chit că nu reușești să ajungi alături de noi la festivalurile verii.

Intencity 2024

„Craiova devine inima distracției și a muzicii pe 28-30 iunie 2024! Trei zile, două scene, mai multă muzică, mai multă distracție, mai multe surprize! În prima ediție, ne-am îndrăgostit de atmosfera de festival, iar a doua ne-a adus bucuria de a împărtăși momente speciale cu prieteni vechi și noi. Dar a treia ediție va fi cu adevărat MAGICĂ!”, transmit organizatorii, iar noi vom fi la fața locului să-ți arătăm despre ce e vorba.


Nu lipsim nici din line-up, alături de nume sonore, precum Alan Walker, Dimitri Vegas și Like Mike, Dubioza Kolektiv, Gianluca Vacchi, Damian Drăghici & Brothers, Ștefania, Subcarpați sau Connect-R:

  • Vineri - DJ Antenna
  • Sâmbătă - DJ Adrian Saguna
  • Duminică - DJ Emil Safta și MC Tom Crîngureanu, dar și Bad and Boujee, live, pe main stage!

Ține aproape, deoarece parte din DJ-ii tăi preferați Kiss vor fi la fața locului, și-ți vor transmite în timp real atmosfera electrizantă din jur. 


Soci, Yaang și Dan Fințescu vor fi live în FM de la 19:00 la 22:00, în zilele de festival, iar Bad and Boujee vor menține atmosfera de party de la 22:00 la 00:00.


Cool, nu?

Urmărește-ne pe Instagram și Facebook și fii părtaș alături de noi la petrecere, interviuri, momente unice și multă, multă energie pozitivă!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.