Kiss Music News

Cine este Close Vibe, câștigătorul „Fii MC-ul Kiss FM la Beach Please 2024” - „Trebuie să ai încredere în tine și să te exprimi liber”

Ne vedem la festival, da?

Beach Please 2024 va avea loc la Costinești, în perioada 10-14 iulie, iar pe scenă vor urca nume sonore precum Travis Scott, Anitta, Wiz Khalifa, Swae Lee sau Lil Pump. 

Kiss FM va fi prezent la event, așa că ar fi bine să stai cu urechile pe noi, deoarece te vom ține la curent cu cele mai fresh vibe-uri, dar și momente din cadrul concertelor. 

După cum bine știi, am lansat campania „Fii MC-ul Kiss FM la Beach Please 2024”, iar băieții de la Bad & Boujee, DJ Lexi și DJ Oldskull, au ales câștigătorul. Este vorba despre Close Vibe aka Mihai Costache, un tânăr de 18 ani foarte talentat.


„A fost cel mai mișto, carismatic și spontan dintre toți cei care s-au înscris, dar și unul dintre cei mai tineri care au rămas în lista finală. A avut vorbele la el și am fost convinși că va face o impresie bună”, a mărturisit DJ Lexi. 

Deși inițial Close Vibe trebuia să fie B2B cu Bad & Boujee, organizatorii festivalului au hotărât să-i dea propriul loc pe scenă, unde-l poți vedea, pe 12 iulie, de la ora 15:00

„Orice tânăr artist și-ar dori să fie pe o scenă importantă la un festival major, și să-i apară numele pe afiș, alături de artiști internaționali populari, mai ales cei care vin anul ăsta. Genul ăsta de concurs e o șansă importantă”, a adăugat Lexi.

„Scriu versuri de la 8 ani”

Close Vibe povestește cum a cântat la multe evenimente 100% live, are experiență cu publicul, dar și talent - este dublu campion BattleMC și crede că are o lirică și un sound aparte față de ce se cântă în generația lui.

„Scriu versuri de la 8 ani, iar pe la 12 ani am descoperit muzica rap din România, Racla mai exact, și am fost fascinat că este un mediu care-mi permite să mă exprim liber”, zice el.

În pandemie, Mihai a început să înregistreze piese pe telefon și apoi să le urce pe internet, totul în timp ce „dădea off the dome” (n.r. versuri spontane) prin casă și mai făcea battle-uri cu colegii de liceu. 

„În 2022 m-am înscris la BattleMC. M-am dus cu părinții, deoarece le-a fost frică să mă lase singur și am câștigat finala și locul I. Odată cu victoria asta, am început să lucrez cu oameni din industrie și să fac rap și trap, deși sunt de părere că muzica e muzică și atât. Au urmat cântările de la evenimente, baluri de boboci, ba chiar am participat și la Românii au Talent, pentru expunere, unde am luat patru de da”, explică tânărul.


„Scriu tot ceea ce trăiesc”

Mihai face muzică și acum, alături de oamenii de la Kos, Motzu, Vemeseu, Afu, Stemi și Remmedy. „Ăsta este label-ul nostru și sunt convins că o să rupem, pentru că muncim foarte mult și ne închidem câte 24 de ore în studio, mai mereu”, adaugă el. 

Close Vibe mai spune că este recunoscător muzicii, deoarece l-a purtat în locuri unde nu credea că va ajunge, dar și pentru că-l înțelege, în timp ce rămâne modul lui de descărcare.


„Concursul ăsta mi-a dat încredere în mine și aveam nevoie de asta”

Odată ce a devenit MC-ul Kiss FM de la Beach Please 2024, Mihai a căpătat mai multă încredere în el și transmite că avea nevoie de asta, deoarece este într-o perioadă în care a luat pauză de la muzică, din cauza BAC-ului. 

„Ce așteptări să aveți de la momentul meu? Aici las modestia, pentru că am încredere că va fi un show tare, mai ales că din 2022 și până acum am tot cântat în toate „cârciumile” din Centrul Vechi, dar și cluburile din București, cât și alte orașe. Cred că sunt deja antrenat și pregătit să fac un show live 100%, fără pozitiv pe spate”, zice el.

„Muzica e jurnalul meu”

Am fost curioasă și de mesajul pe care vrea să-l trasmită prin muzica lui, iar Close Vibe mi-a precizat că este unul foarte simplu, pe care-l spune ori de câte ori are ocazia.

„Trebuie să ai încredere în tine și să te exprimi liber. De multe ori „lovesc” în societatea din România și în sistem, vorbesc despre rasism și nepotisme, dar am și nenumărate piese de dragoste. Muzica pentru mine e jurnalul meu. Am doar 18 ani, cânt și eu ceea ce am trăit până acum”, explică artistul.


Mihai vrea să scoată cât mai multă muzică fresh în perioada următoare. „Două clipuri sunt deja filmate, iar vreo 15 piese sunt gata de mixat și pus pe net. Ușor, ușor o să apară și un album, însă doar când voi considera că este cazul”, încheie el.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.