KISS FM la SAGA 2024, ziua II - Raye a cucerit Bucureștiul, iar în fața studioului nostru s-a lăsat cu mare party!

O seară care ne va rămâne în suflet!

Ziua doi de la Romaero a început în forță, iar KISS FM a fost alături de voi până dimineață!


Așa cum v-am povestit, studioul nostru este poziționat fix la intrarea în festival, față în față cu Main Stage-ul, așa că te așteptăm să treci să ne saluți, să facem poze și să ne distrăm împreună!

Zi de zi, Ana Moga, Alex Ștefănescu, OLiX, DJ Yaang și Bad & Boujee au grijă să-ți aducă în FM cele mai frumoase momente de la fața locului, dar și piese care să te introducă în ritm și tot felul de momente mișto! 


Plus de asta, avem DJ talentați care mixează live, așa că petrecerea este și la noi, după cum te-am obișnuit!

0722 20 60 20 este numărul nostru de WhatsApp, iar dacă ne dai mesaje, ele vor apărea pe ecranele care au fost montate special pentru asta, la exteriorul studioului! 

„Emisiunea noastră a început la ora 20:00, cu un apus superb! I-am avut alături pe Dj Osiris și Dj K-Line care au mixat impecabil, iar ascultătorii ne-au mulțumit tare mult pentru faptul că le-am adus festivalul în case, grădini, mașini etc. și oriunde se aflau ei la acel moment. Din timpul emisiei, am privit-o pe Raye care a fost superbăăăăă! Am trăit multe momente frumoase alături de voi, dar și de toți cei prezenți. Suntem tare bucuroși că vă avem alături, iar unul dintre ascultători a trimis un mesaj care mi-a rămas în minte - „datorită vouă simt că nu lipsesc de la niciun festival!” Abia așteptăm să ne regăsim și azi”, a spus Ana Moga.

Apropo de vorbele ascultătorului, sper că știi că suntem singurul radio care transmite live de la două festivaluri, în același timp - și de la oraș, dar și de la mare! Woop!

„A fost prima oară la SAGA pentru mine și am fost fascinat de întreaga atmosferă, dar și de oamenii prezenți, care de care mai costumați și aranjați, pregătiți de distracție! Studioul nostru are privire directă spre Main Stage, așa că ne-am bucurat de un view ca la carte! Tot ieri am descoperit-o și pe Raye, care m-a impresionat atât cu personalitatea ei, dar și cu sunetul jazzy care mi-a mers direct la inimă! Mi-a plăcut și diversitatea muzicală - de la DnB la rap, trap, electro, instrumental - o fost o adevărată nebunie și abia aștept ca azi să o luăm de la capăt”, a mărturisit și Alex Ștefănescu.

Mihail este cel care a deschis ziua numărul doi și ne-a încântat cu piesele sale profunde, dar și cu vocea inconfundabilă, iar apoi The Motans au preluat scena și au făcut super show, alături de un public entuziast, care a cântat toate piesele alături de ei.

Denis a declarat non-stop că este fericit și că-i iubește pe cei prezenți, dar mai ales că „sunt tare frumoși”, iar energia aia bună s-a simțit puternic!


Raye a urcat pe scenă și a fost memorabilă. Artista britanică, supranumită noua „Amy Winehouse”, are o voce senzațională și a fost primită cu multă căldură și bucurie de public.


A comunicat cu cei prezenți, le-a spus că-i iubește, a fost caldă și directă, dar mai ales vulnerabilă, când ne-a povestit despre primul ei album („My 21st Century Blues”, pe care te încurajăm să-l asculți) și melodiile de pe el, inspirate de viața ei reală. 

Cântăreața a mărturisit că se simte „dramatică”, motiv pentru care a încheiat fiecare piesă într-o notă vocală fantastică.

Ea a vorbit și despre adicții, dar și despre abuzul sexual, în timp ce a încurajat oamenii să-și spună „adevărul” și să aibă curaj să fie așa cum sunt!

A declarat de nenumărate ori că se simte recunoscătoare pentru ceea ce trăiește, deoarece a pornit de jos, dar și pentru publicul român!

Raye a făcut un show exemplar - a fost naturală, prietenoasă, umană, vulnerabilă - iar autenticitatea ei a ajuns la fiecare om în parte! Asta înseamnă să fii un artist de nota 10! Sperăm să o revedem curând!


A urmat Claptone, unde nu ne-am oprit din dans, iar apoi James Hype a ridicat spațiul în aer! La Techno Stage, Miss Monique ne-a ținut în priză non-stop, iar la Urban Stage, Killa Fonic, îmbrăcat în cowboy, i-a cucerit pe cei prezenți! 



Muzica bună s-a auzit și de la scenele - House Stage, Bus Stage și Plane Stage, așa că cel mai bine am descoperit-o plimbându-ne dintr-o parte în alta, așa cum te încurajăm să o faci și tu!

Party la studioul Kiss FM

Toată ziua am avut party la studioul Kiss FM, dar după 00:00, Alexx Doman, Ștefan Botea, DJ Lexi și Aqquanox au pus muzică până în zori de zi, în fața a zeci de oameni care s-au adunat să danseze și să se simtă bine alături de ei! 


Muzica a învins încă odată, iar Kiss FM a demonstrat că petrecerea merge mână-n mână cu radioul! A fost o atmosferă incredibilă!!! Și ne vedem și azi!!!

Nu ezita să ne saluți, să petrecem împreună, dar și să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu cele mai fresh informații, dar și melodii!

Ne vedem la festival, da?

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.