Cool Stuff

Prima zi de Intencity 2024: mii de oameni la Craiova, și în fața studioului Kiss FM

A început nebunia!

Cea de-a treia ediție Intencity 2024 a avut startul pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova și atmosfera electrizantă s-a simțit de la deschiderea porților. 

Mii de oameni au venit să-și asculte artiștii preferați, dar și să se distreze alături de noi, la studioul Kiss FM poziționat în cadrul festivalului. 

Aici, zi de zi, parte din DJ-ii tăi preferați Kiss vor fi la fața locului, și-ți vor transmite în timp real atmosfera electrizantă din jur. 


Soci, Yaang și Dan Fințescu vor fi live în FM de la 19:00 la 22:00, în zilele de festival, iar Bad and Boujee vor menține atmosfera de party de la 22:00 la 00:00. 


Stai cu urechile pe noi și nu vei regreta! Dacă nu ajungi la fața locului, venim noi cu petrecerea la tine, direct din FM!

La studio a fost absolută nebunie și distracție, iar băieții s-au bucurat de good vibes și au avut grijă să transmită feeling-ul din public și ascultătorilor!

DJ Antenna a început distracția, pe vibe-uri groovy, cu mișcări de dans pe boxe, optimism și mega energie! Cei prezenți s-au distrat alături de el și s-au oprit să facă poze și să-l salute!

„A fost WOW! Am început în jurul orei 17:30, când s-au deschis porțile, și am văzut sute de oameni care erau pregătiți de distracție. La un moment dat, coada de intrare în festival avea în jur de 200 de metri. Am început emisia LIVE de la 19:00 la 22:00, alături de DJ Yaang, iar apoi a urmat Bad and Boujee Party și am rămas alături de ei. L-am avut pe Vanotek in the mix, dar și pe DJ Antenna, unde a fost isterie! El dansa pe boxe, în timp ce toată lumea din jur țipa! Ăsta a fost strigătul de deschidere al SummerKiss, urmează emisii de la mare și prezența la festivaluri! Azi a început și o vom ține tot așa până în septembrie. E aproape ora 1:00, m-am întins în pat, și simt o ușurare, dar nu pentru că a fost greu, ci pentru că a fost mișto! Mâine o luăm de la capăt, e o nouă zi”, a transmis Soci.
„A fost cea mai tare activare de festival de până acum, dar nu doar din cele în care am fost prezent, ci ever, și nu o spun doar eu, ci o confirmă și colegii mei. Am avut studioul, scena Kiss FM, cum îi spunem noi, la intrarea în festival, iar treaba asta a încins o atmosferă senzațională, ca și cum ar fi fost a treia scenă din festival, lucru pe care-l puteți vedea din filmulețele și pozele pe care le-am postat. Mâine avem multe concerte de rap, trap și RnB la care vrem să ajungem la Polivalentă, așteptăm și artiștii de pe main stage, dar cel mai mult ne dorim să intrăm iar live cu voi, în FM, de la fața locului, începând cu ora 19:00! Nota 12 cu plus pentru Intencity de anul acesta”, a completat DJ Yaang.


„A fost super energie la Intencity 2024! A fost extrem de multă lume în fața studioului, unde am dat un adevărat party! Am zis că la Craiova e portița spre vară, deoarece am dat startul festivalurilor, alături de Kiss FM! Ne-am distrat foarte tare în prima zi de festival, am stat de vorbă cu cei prezenți, am făcut poze și în FM am dat foarte multe mesaje pe care le-am primit de la ascultători, care s-au simțit bine alături de noi! Am stat de vorbă și cu Byga, membru C.I.A. (Craiova Indepentent Artists), și abia așteptăm ca mâine să o luăm de la capăt”, a transmis și Lexi de la Bad and Boujee.

În zilele următoare, avem party cu:

  • Sâmbătă - DJ Adriana Saguna
  • Duminică - DJ Emil Safta și MC Tom Crîngureanu, dar și Bad and Boujee, live, pe main stage!

O altă parte mișto la festival au fost dansurile din public, unde dansatori, de toate vârstele, au făcut super show. Ne-am simțit ca-ntr-un film american, a fost wow!

Cât despre show-uri, pe main stage au urcat: Alan Walker, Andia, David Ciente, The Motans & Opera Română Craiova, dar și Vanotek, iar pe scena de la Sala Polivalentă au urcat artiști precum Addytzu, Byga, HVNDS și Vlad Flueraru.

Lumea a dansat și s-a bucurat de muzică, un vibe pe care ni-l dorim de la toate nopțile de vară!


SummerKiss e ON

Odată cu acest festival, ținem să te anunțăm că începe și SummerKiss, așa că pregătește-te să ai o vară legendară alături de Kiss FM, la cele mai tari festivaluri din țara noastră.

Prima oprire e la Craiova, dar apoi continuăm nebunie în modul următor:

  • Neversea (4-7 iulie)
  • SAGA (5-7 iulie)
  • Beach Please (10-14 iulie)
  • UNTOLD (8-11 august)

Urmărește-ne pe Instagram și Facebook și fii părtaș alături de noi la petrecere, interviuri, momente unice și multă, multă energie pozitivă!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.