KISS FM la SAGA 2024, ziua III - am lansat PANANARAMA și în fața studioului nostru am petrecut până în zori, iar Armin van Buuren a făcut mega show pe Main Stage

Pentru tine cum a fost ultima zi de festival?

Ultima zi de SAGA 2024, cel mai mare festival din București, a fost una plină de peripeții și aventuri, dar în cele din urmă oamenii prezenți au avut motive de bucurie - s-au distrat până în zori în fața studioului nostru, dar au dansat și la Armin van Buuren, care a pus muzică pe Main Stage de la 00:00.

Așa cum te-am obișnuit, KISS FM a dat tonul la distracție - ne place să fim alături de voi, să avem grijă să vă simțiți bine și, mai ales, să aducem energia aia super bună, chiar și atunci când lucrurile nu sunt neapărat roz (ha!). 

Tocmai din această plăcere de a vă vedea cu zâmbetele pe buze și a crea amintiri împreună, s-a născut PANANARAMA și ce mișto a fost!


Dj Lexi, Aqquanox, Addi, Richea Cosmin și Skyshot au fost legendari și au creat super atmosferă în fața studioului nostru, până dimineață! WOW! Abia așteptăm să ne regăsim din nou!

Ana Moga și DJ Yaang au fost și ei pe vibe de MC și au ridicat spiritele în aer, tocmai în momentul în care publicul a aflat că Nicki Minaj nu mai ajunge.


Ne pare rău pentru situația creată, dar noi știm că în România nu este niciun protest care să-i fi pus siguranța în pericol! 

De asta suntem aici, KISS FM vine mereu cu porția de optimism, atunci când ai mai multă nevoie!


Același lucru l-am făcut și la mare, mai ales că am fost singurul radio din România care a transmis concomitent de la două festivaluri din țară. Muzica ne-a unit, prieteni! Asta e tot ce contează!


Back to SAGA - în FM, aici, zi de zi, Ana Moga, Alex Ștefănescu, OLiX, DJ Yaang și Bad & Boujee au avut grijă de tine și ți-au adus festivalul și petrecerea oriunde te-ai aflat.


Rămâi cu urechile pe noi, pentru că avem întotdeauna surprize frumoase pentru tine. Și, apropo de asta, nu uita să ne urmărești pe conturile noastre de Instagram și Facebook!


Cât despre restul zilei, Satoshi a avut un spectacol foarte mișto pe Main Stage, urmat de Dennis Lloyd, care pur și simplu ne-a cucerit. Un artist extrem de talentat șu versatil, ale cărui piese au versuri pline de însemnătate și emoție. Ne bucurăm foarte tare că am avut șansa să-l vedem LIVE.


Armin van Buuren a ajuns la București și a profitat de faptul că scena era liberă „mai devreme”, așa că de la 00.00 a pus muzică pentru cei prezenți, până în zori de zi. A fost nebunie!


KISS FM a încheiat pe val festivalul ăsta (dar și pe cel de la mare), așa că vă mulțumim încă odată pentru susținere, pentru buna dispoziție, pentru că ați fost alături de noi și pentru că rămâneți în continuare. Inimile noastre sunt pline de bucurie pentru că vă avem mereu în preajmă! 

Vara continuă, SummerKiss continuă, distracția continuă, iar muzica nu se oprește niciodată, corect?

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.